Van Megen Metaaltechniek in Apeldoorn kan zonder overdrijving een veelzijdig bedrijf worden genoemd. 

De activiteiten zijn onmogelijk in enkele woorden samen te vatten. De werkzaamheden bestaan uit constructiewerk, plaatbewerking, machinebouw, bewerking van FERRO en NON-Ferro materialen, cortenstaal, onderhoudswerkzaamheden, interieurbouw, en standbouw kan men eveneens bij Van Megen Metaaltechniek terecht.

Daarnaast werkt Van Megen Metaal Metaaltechniek ook veel voor aannemersbedrijven. Deze werkzaamheden variëren van klein reparatiewerk tot interieurbouw in staal en RvS.

De laatste aanwinst van Van Megen Metaaltechniek is een HPM GV 3000 x 1500 x High Definition Plasma-Snijmachine. Met deze computergestuurde machine kan staal, aluminium en RvS met uiterste nauwkeuringheid en hoge snelheid gesneden worden.

Kortom: naast brede ervaring heeft Van Megen Metaaltechniek vakkennis in huis en garandeert Van Megen Metaaltechniek dat de werkzaamheden met hoge betrouwbaarheid en inzicht van zaken worden uitgevoerd.

 

  

 

 

Zeer veelzijdig, hoge kwaliteit en service.

De vele wegen van Van Megen Metaaltechniek.

Machine-onderhoud, professioneel, technisch onderhoud met als doel zo weinig mogelijk machinestilstand, vervanging, reparatie en preventief onderhoud.

Constructie, ontwerp en uitvoering van de meest uiteenlopende constructies, zoals trappen, poorten, hekken en zelfs roteerbare, aangedreven kantoren.

Machinebouw, ontwerp, bouw of modificatie van kleine en grote machines, variërend van compacteerpersen tot gordijnstrekmachines, walsunits enz.